Waar anderen stoppen gaan wij door!

In 1999 is Anton Breure gestart met Breure Grondwerken. Door de jaren heen is het bedrijf uitgebreid met diverse activiteiten. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een erkende aannemer in grond-, weg- en waterbouw.

In ons werk combineren we kwaliteit, snelheid en flexibiliteit met traditioneel vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor grondwerk in de breedste zin van het woord. Wij helpen u graag op weg naar het beste resultaat. Door middel van onze gedrevenheid en kennis kunnen wij u maatwerk leveren. Wij werken in een straal van circa 100 kilometer en zijn centraal gelegen aan de A17 te Roosendaal.

Wij beschikken over alle denkbare grondverzet machines voorzien van de nieuwste GPS systemen en draai/kantelstukken. Ons team bestaat uit gekwalificeerde medewerkers met veel vakkennis. De afgelopen jaren hebben wij ons bedrijf kunnen versterken met rijplatenverhuur, een drainagetak, een eigen loswal, zandhandel, landmeten en engineering en een bouwhandel. Ons bedrijf is zodanig ingericht dat we de capaciteit en materialen hebben om u zoveel mogelijk te ontzorgen.
Wij helpen u graag met het ontwerpen, adviseren, voorbereiden en ontwikkelen van uw plannen. Met onze GPS rover set of RTK drone kunnen we vanaf de grond of vanuit de lucht nauwkeurige terreinmetingen uitvoeren. Door middel van de nieuwste software kunnen we aan de hand van deze metingen optimaal ontwerpen en efficiënte berekeningen uitvoeren.

Waar anderen stoppen gaan wij door!  

Grondwerken

Breure Grondwerken is gespecialiseerd in diverse werkzaamheden in de GWW. Met ons grote machinepark kunnen we u altijd van dienst zijn.

Lees meer

Zandhandel

Sinds 2017 hebben wij bij ons bedrijf een eigen loswal. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten zand, grond en andere

Lees meer

Rijplaten

U kunt bij ons terecht voor de huur van stalen of kunststof rijplaten en draglineschotten. Door de diverse afmetingen die wij hebben kunnen wij

Lees meer

Bouwhandel

Bij onze bouwhandel kunt u terecht voor een breed assortiment aan GWW producten. Hierin wordt u altijd goed geïnformeerd, waardoor u altijd.

Naar shop

Drainage

Voor horizontale drainage kunt u ook bij ons terecht. Dit wordt op professionele wijze verzorgt door onze drainagetak Multidrain. Zowel

Lees meer